Gradnja po naročilu, kot jo izvajamo po sistemu KENT omogoča vsakemu kupcu unikatno izvedbo hiše po naročilu. Vsak kupec dobi po sistemu KENT hišo, kot si jo želi.

Takšno gradnjo priporočamo predvsem tistim, ki želijo za dobro ceno nekaj več kot samo montažno hišo iz tovarne, saj se vsaka stavba projektira in skupaj s sodelovanjem kupa načrtuje po sistemu da kupec za svojo investicijo dobi največ in najboljše. Kupec lahko izbira med različnimi sestavi zunanje stene, stavbnega pohištva, kritine, predelnih sten,… .

 

Gradnja “custom” po vašem naročilu

Kupec lahko v sodelovanju z arhitektom načrtuje arhitekturno obliko stavbe ter umestitev v prostor z vsemi pomožnimi objekti(shramba, garaža, nadstreški). Torej sama gradnja po naročilu pomeni vse od ideje ter do izvedbe, v okviru finančne konstrukcije vsakega posameznega kupca. Kupec izbere zanj najboljšo in najugodnejšo rešitev.

Prednosti gradnje gradnje po naročilu so sledeče:

  • Zmožnost graditi natančno po potrebah vsakega kupca
  • Možnost slediti gradnji in sodelovati v vsaki fazi vašega projekta
  • Dobiti končni izdelek točno takšen, kot si ga želite ter za ugodno ceno

Lesena skeletna gradnja po naročilu vam omogoča pregled vseh materialov med samo montažo. Skupaj z vašim nadzornikom lahko spremljate nastajanje vaše hiše, ter kontrolirate izvedbo del. Dobili boste točno takšen izdelek kot ste ga naročili, brez raznih nesporazumov ali tovarniških napak.

 

Udobje pri izvedbi vaše investicije

Počutite se varno pri izvedbi vaše investicije, prihranite denar in dobili boste to kar si želite. Zagotavljamo izvedbo za vsak žep.

Pri sestavi finančne konstrukcije izvedbe po sistemu Kent skrbimo za vaš planiran vložek, ter uspešno izvajamo gradnjo po vaših okvirih in vaših zmožnostih. Sodelujemo z različnimi bankami ter vam pomagamo pri pridobitvi posojila.

Ročno delo

Vsaka hiša ki jo za vas gradimo je popolnoma ročno izdelana, pri nas gradimo vsako hišo na način kot bi jo gradili zase. Izberite najboljšo rešitev za gradnjo vašega doma, izberite Kent.