Stanovanjska lesena hiša z izvedeno mansardo

Lesena hiša KENT v Framu je izvedena v celoti iz Kanadskih materialov. Je pritlične izvedbe z mansardo.

Montažna skeletna gradnja lesenih hiš temelji na več kot 200 let stari tradiciji gradnje. Izberite sistem KENT in naročite brezplačno izdelavo ponudbe za vaš nov dom. Bivajte v nizko energetski hiši z najvišjim izkoristkom toplotne izolativnosti. Montažne hiše Kent so tradicija + inovativnost. Naročite ponutbo zdaj..

Montažne hiše KENT dosegajo najvišji kakovostni razred montažne gradnje, omogočajo prilagajanje in spreminjanje notranjih sten glede na želje kupca tudi med samo gradnjo, visoki nivo nizko energet ske gradnje. Vsaka hiša iz sistema KENT je unikat, po naročilu vsakega posameznega kupca.

Z lesom gradimo hitro in učinkovito. Gre za suho gradnjo, zaradi česar odpadejo dolgi časi sušenja betona in malte. Z lesom se hiša hitro zgradi ter omogoča takoj po vseljeni gradnji vselitev.

Obstajajo razlike v stopnji fabricirane in prefabrikacije montažne lesene hiše- iz tovarne pridejo montažne stene hiš, stropi in strešni elementi, katere že imajo vgrajeno izolacijo v predelih konstrukcije okvirja, praznijo kanale za gradbene storitve in zaprte elemente. Naročnik mora zaupati da so tovarniško pripravljene stene po svojem sestavu izdelane skladno z njegovim naročilom. Gradnja lesenih skeletnih hiš KENT tega ne pozna.

Pri nas je drugače!

Vse se montira in postavlja na licu mesta, torej na gradbišču. In to ne samo lesena konstrukcija ampak tudi izolacija, parna zapora lesene plošče, parne zapore,  okna in zunanja vrata… Lesene plošče se lahko v nekaj dneh sidrajo na temelj ali zgornji rob kleti, notranja dela pa lahko hitro pričnete. Gradnja je enostavna.

Več zdravja in udobja

Strokovno načrtovanje in konstruiranje ter skrbno izvedbo kvalificiranih mizarskih ali lesenih gradbenih podjetij zagotavlja visoko kakovost in vrednost lesene hiše. Če upoštevamo pravila konstruktivne zaščite lesa, se lahko v veliki meri ali v celoti izognemo kemični zaščiti lesa. Površinska obdelava ščiti les na prostem.

- Enovathemes