Skeletna lesena hiša KENT

Kanadska skeletna lesena hiša temelji na 200 let stari preverjeni tradiciji lesene gradnje. Omogoča izveedbo lesenih elementov iz visokokakovostnih materialov, ki jih uporabljamo pri sitemu KENT.

Kent hišo tako na osnovi strokovnih znanj ter dolgoročnih izkušenj načrtujemo zelo skrbno. Za zunanji toplotni ovoj , uporabljamo preverjene in certificirane materiale priznanih evropskih in kanadskih proizvajalcev ter na osnovi svojih obsežnih znanj te materiale v zunanjem ovoju optimiramo na način, da dosežemo maksimalni učinek za najmanjšo možno investicijsko vrednost.

Lesena skeletna hiša in gradnja temelji na lesu kot osnovnem gradbenem materialu, kateri je že sam po sebi odličen izolator. Prostor med leseno konstrukcijo še dodatno na njeni zunanji strani izoliramo z ustreznimi naravnimi in mineralnimi materiali, ki so v gradnji z lesom preizkušeni, skozi desetletja.

Naš najosnovnejši sistem zunanjega ovoja omogoča gradnjo s skoraj nič energijske hiše, ki ima izredno majhne stroške ogrevanja. Te sisteme lahko nadgradimo v smislu še boljše izolativnosti ter predvsem še boljšega faznega zamika, ki ščiti notranjost hiše pred poletno vročino. Slednje pomeni, da poleti hiša ne potrebuje klimatske naprave za hlajenje, kar še dodatno znižuje stroške bivanja.

Konstrukciji sistemi Kent,

presegajo najstrožje zakonske zahteve po energetski učinkovitosti. Na takšen način boste lahko z nami zgradili hišo prihodnosti. Skeletna gradnja v sistemu KENT je inovacija v gradnji z najsodobnejšimi gradbenimi materijali ki so vezani na staro tradicijo.

 

Gradnja z lesom porabi veliko manj energije kot klasična gradnja

Klasična gradnja porablja velike količine neobnovljivih virov, velike količine energije, pri proizvodnji povzroča veliko CO2 izpustov. Po končani življenjski dobi zgradbe pa nastanejo velike količine okolju in človeku škodljivih odpadkov.

Skupaj z našimi strokovnjaki se vsaki stranki glede tega še posebej posvetimo in naredimo individualen predlog, na osnovi česar se vsak kupec zelo enostavno odloči za najprimernejšo rešitev pri izvedbi svojega doma.

Ne odlašajte, pridobite PONUDBO vašega novega doma zdaj !